Doneren


Geef een donatie en help SchuldHulpMaatje West Betuwe


Stichting SchuldHulp West Betuwe (SchuldHulpMaatje) is opgericht door de Stichting Interkerkelijk Noodfonds. De hulp die wij bieden is gratis. Wij zijn afhankelijk van onze hardwerkende en zeer gewaardeerde vrijwilligers die zich continu inzetten voor anderen. Om ervoor te zorgen dat wij nieuwe Maatjes kunnen opleiden en onze kwaliteit kunnen waarborgen, hebben wij echter geld nodig. Zo kunnen wij meer medemensen de hulp bieden die zij nodig hebben.  

Waar investeer ik mijn geld in?

Er zijn steeds meer hulpbehoevenden die in financiële nood verkeren. Deze mensen moeten geholpen worden. Om deze mensen een goede kwaliteit hulp te bieden, zorgen SchuldHulpMaatje ervoor dat alle vrijwilligers een drie-daagse training volgen. Deze wordt gegeven door Kiwa geregistreerde, norm Nen 8048 gecertificeerde schuldhulpverleners.


Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze vrijwilligers continu blijven ontwikkelen door middel van een e-learning programma: het Permanente Educatie Programma. Door uw donatie kunnen wij onze vrijwilligers blijven bijscholen. Zo stellen wij hen in staat om mensen met schulden, op een adequate wijze te helpen

Meer informatie en bijdragen

Wilt u een bijdrage leveren aan SchuldHulpMaatje West Betuwe? Neem dan contact op.

Wij bespreken de mogelijkheden graag met u

Wilt u liever rechtstreeks doneren? Dan kan dat uiteraard ook.

Elke donatie is van harte welkom!

Doneer hier uw bijdrage